FAME Fitness Quality Club

Mail: hello@famefitness.se

0410 - 192 00 Maskingatan 43, 231 66 Trelleborg Kundtjänst: mån-fre 08:00 - 20:00, lörd: 09:00-15:00, söndag: 10:00 -15:00
Följ oss
n

FAME spirit

Längta hit - gå lycklig hem!

FAME är det lite vänligare gymmet och vi arbetar inte med startavgifter och långa uppsägningstider. Vi är glada om ni vill träna hos oss, men bara så länge som ni själv vill. Våra löpande kort har i regel bara sju dagars uppsägningstid. Vill man binda upp sig längre och få ett ännu bättre pris kan vi dock även erbjuda detta.

FAME är det sociala gymmet där man kan kombinera träning med umgänge. Hos oss ska du inte behöva ställa jobbet, familjen, vänner eller träningen mot varandra; vi fixar så du slipper välja.

Till FAME är alla välkomna. Detta ska spegla allt vi gör och erbjuder. Till exempel är öppettider, träningskort och aktiviteter framtagna för att tillfredsställa och vara attraktiva för alla som väljer FAME Fitness.

På FAME blir du inspirerad att träna genom att vi erbjuder en mångfald alternativ att röra på sig. Oavsett om du kommer hit för att förebygga ryggbesvär, för att bli av med överflödiga kilon eller fokuserar på ökad muskelmassa, finns här de redskap och instruktörer du behöver för att känna motivation och glädje.

PROVTRÄNA GRATIS EN VECKA

Investera i dig själv, det är din tur nu!

FAME Fitness Quality Club

KOM IGÅNG MED DIN TRÄNING - BOKA RÅDGIVNING!

Investera i dig själv, det är din tur nu!

FAME Fitness Quality Club